Termékek Menü
0

Argánolaj - a bőrbarát marokkói csoda

Argánolaj - a bőrbarát marokkói csoda A szépségipar új szuperszéruma az argánolaj, ami még a shea vaj komplex kozmetikai csúcsteljesítményét is felülmúlja! A shea vaj a közelmúltban a natúrkozmetikumok Jolly Jokere lett: kevés olyan bőrprobléma létezik, amit ne tudna orvosolni. Az új trónkövetelő, az argánolaj korábban sosem látott csúcsokat hódíthat meg. Lássuk, mitől vált népszerűvé az argánolaj, a kozmetikumok új királynője.

A szépségipar új szuperszéruma az argánolaj, ami még a shea vaj komplex kozmetikai csúcsteljesítményét is felülmúlja! A shea vaj a közelmúltban a natúrkozmetikumok Jolly Jokere lett: kevés olyan bőrprobléma létezik, amit ne tudna orvosolni. Az új trónkövetelő, az argánolaj korábban sosem látott csúcsokat hódíthat meg. Lássuk, mitől vált népszerűvé az argánolaj, a kozmetikumok új királynője.

Már az ősi Marokkóban felfigyeltek az argánolajban rejlő lehetőségekre, évszázadok óta ezzel az „univerzális” gyógyszerrel kezelték kirepedezett arcbőrüket, szükség esetén még a töredezett hajvégeket is. Az argánolaj szó szerint „finomhangolja” a bőrt, visszaállítja annak eredeti szerkezetét az ahhoz tartozó rugalmassággal és feszességgel együtt, a bőr mélyhidratálását is mesteri módon valósítja meg.

Az argánolaj diadalútjának titka briliáns bőrfiatalító hatása. A legsikeresebb kozmetikumok kirobbanó hírnevének hátterében rendszerint az öregedés elleni küzdelem  hihetetlen hatékonysága áll.  Az argánolaj végtelenül gazdag telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban, melyek felveszik a harcot a bőr öregedését erősítő fenyegetésekkel, a ráncokkal és a bőr fakó sápadtságával. Az argánolajjal táplált bőr az élet, a lüktető dinamizmus színeitől válik ragyogóvá, emellett gyengéd puhaságú lesz (ráadásul az argánolajtól a körmöd is erősebb, a hajad is finomabb tapintású, mert az új kozmetikai szuperfegyver nemcsak a bőrünket bársonyosítja, az egész testünket harmóniára hangolja). Az érzékenyebb bőrűek is bátran használhatják az argánolajban gazdag termékeket. Számos tusfürdőnél a szépségápolási szakértők aggasztónak találják a tusfürdőkben lévő szintetikus anyagokat, az allergiát, más kockázatos bőrreakiót okozó vegyszeres hatóanyagokat. A Fabulon argánolaj alapú tusfürdőjénél nincs ilyen veszély, mert nagy figyelmet fordítunk a természetes, egészséges összetevőkre, a bőrápolási kockázatok elkerülésére.

A bőr érzékeny természete miatt sokszor megérzi az időjárás változásait. Hideg, szeles időben könnyen kiszárad a bőrünk, nyáron gyakrabban válik zsírosabbá. Az argánolaj a bőr szempontjából „ínségesebb időkben” is jól használható: remekül hidratálja a mostoha körülményeknek kitett bőrt, védi azt az időjárás viszontagságaitól.  Az argánolaj kulcsszerepet játszik az egészséges és fénylő haj kialakulásában is. A strandok, úszómedencék klórtartalma sokszor rossz hatással van a hajunkra, fakóvá és színtelenné teszi azt. Strandolás után kenj Fabulon argánolajas tusfürdőt a hajadra, ami ragyogását, élénk színét is gyorsan visszaadja!  A Fabulon argánolajas tusfürdője a szépségápolás jövője!

Próbáld ki a Fabulon argánolajban gazdag tusfürdőjét, melynek különleges hidratáló hatása a száraz bőrt is életerőssé varázsolja!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog