Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Blog

2015-09-15 17:53:17

Szinte mindenki szereti a zamatos és friss cseresznyét, de manapság már nem csak a gyümölcsöskosárban keressük, a bőrünket és az egészségünket is vele tökéletesítjük. Könnyen előfordulhat, hogy valamelyik kozmetikai termék a cseresznye természetes alapanyagaiból készül, mert a szépségipar is felfedezte a cseresznye csodás gyógyító hatását. Lássuk, milyen élettani hatásokkal járul hozzá a cseresznye egészségünkhöz és szépségünkhöz!

2015-09-03 21:20:02
Argánolaj - a bőrbarát marokkói csoda A szépségipar új szuperszéruma az argánolaj, ami még a shea vaj komplex kozmetikai csúcsteljesítményét is felülmúlja! A shea vaj a közelmúltban a natúrkozmetikumok Jolly Jokere lett: kevés olyan bőrprobléma létezik, amit ne tudna orvosolni. Az új trónkövetelő, az argánolaj korábban sosem látott csúcsokat hódíthat meg. Lássuk, mitől vált népszerűvé az argánolaj, a kozmetikumok új királynője.
2015-08-27 12:59:37
Kleopátra szépségtára

Kleopátra, a kozmetikumok ősi királynője mindent kipróbált, hogy megtalálja a sziporkázó szépség és az örök fiatalság titkát. Most kiderül, milyen praktikákat alkalmazott és milyen Fabulon termékekkel egészíthette volna ki szépségtárát!

2015-02-10 14:53:00
3 LÉPÉS A RÉMES RAGYÁK ELLEN, AVAGY LE A KAMASZKORI PATTANÁSOKKAL!

Mintha nem lenne elég baja a tinédzsernek: pályát kell választani, gyúrni a felvételire, megküzdeni a tested változásaival, a felnőtté válás gondjaival, még itt vannak a pattanások is! Ezek a rémes ragyák, amik tönkretehetik a szalagavatós fotóidat vagy az esti randidat…
De ezzel a 3 lépéses módszerrel segítünk, hogy többet ne kelljen retusálni a profilképedet!
Olvass tovább!

2014-07-17 10:05:15
10 +1 FONTOS DOLOG, AMIT TUDNOD KELL, HA NAPOZNI INDULSZ

Sokan vágyunk gondtalan starndolásra, napozásra, pihenésre. Ahhoz viszont, hogy valóban felhőtlen élményekben legyen részünk, jó tisztában lenni néhány napozással kapcsolatos információval és be kell tartanunk egy-két alapszabályt.

2014-06-05 13:23:16
COCO-NAK KÖSZÖNHETJÜK – A BARNASÁG TÖRTÉNETE

Végre itt a nyár, süt a nap (amikor éppen nem esik az eső:)), alig várjuk, hogy kifekhessünk a vízpartra, süttessük a hasunkat, és végre egy kis színt szedjünk magunkra!Nálunk ugyanis sikk barnának lenni; órákat töltünk a napon, hogy szert tegyünk az egyenletes bronz-színre. De nem volt ez mindig így; voltak olyan időszakok, ahol a porcelánszínű bőr volt a kívánatos és a barnaságot nézték rossz szemmel…

 Tovább >>

2014-06-01 00:00:00
PROBLÉMÁS BŐR: TINI ARCÁPOLÁS

Nem feltétlenül a “nyomkodás” jelenti a megoldást a tinédzser bőr ápolásában. Hasznos tippeket, tanácsokat olvashatsz a cikkben.

Tovább >>