Termékek Menü
0

Kleopátra szépségtára

Kleopátra szépségtára

Kleopátra, a kozmetikumok ősi királynője mindent kipróbált, hogy megtalálja a sziporkázó szépség és az örök fiatalság titkát. Most kiderül, milyen praktikákat alkalmazott és milyen Fabulon termékekkel egészíthette volna ki szépségtárát!

Kleopátra szépségtára

Az egyiptomi királynő rendkívüli műveltséggel rendelkezett. Kilenc nyelven beszélt, mindenkit elbűvölt briliáns észjárása. Kleopátra esze és szépsége nemcsak az egyiptomiakat nyűgözte le, a 21 éves uralkodónő könnyedén csábította el az 52 éves Julius Caesart is. Mi lehetett a gyönyörű Kleopátra ellenállhatatlanságának titka? A saját korát megelőző szépségápolási szemlélet, melyből a modern kozmetika is sok ötletet meríthet!

Az ókori források szerint rendszeresen fürdött mézben és tejben, hogy hidratálja, hamvassá és bársonyossá varázsolja bőrét. Ez a módszer ma is kiváló szépségápolási stratégia lenne, de napjaink Kleopátrái még hatékonyabban ápolhatják szépségüket néhány Fabulon-termékkel! A Fabulon Mattosító arckrém lime tartalmának köszönhetően frissíti és hidratálja az arcbőröd. Komplex hatóanyagtartalma optimalizálja arcod faggyútermelését és púderes matt hatást eredményez.

Kleopátra mindent megtett, hogy távol tartsa arcától a ráncokat és megőrizze bőre fiatalságát (ezért öntött fürdővizébe szamártejet). Remek alternatívát kínál erre a normál bőrre használható Fabulon hidratáló arckrém, mely ligetszépe olajjal és a szőlőkivontattal gondoskodik bőröd bársonyos ifjúságáról!

Ha Kleopátrához hasonlóan Te is imádod a bőrápoló fürdőket, érdemes kipróbálni a Fabulon cseresznye kivonatos tusfürdőjét. A finom cseresznyeillat élménnyé varázsolja a fürdést, közben pedig kíméletesen tisztítja és hidratálja a bőröd!

Kleopátra illóolajjal tette ragyogóvá arcát, hogy mindenki epekedő pillantásokkal figyelje szépségét. Napjaink Kleopátrái a Fabulon száraz bőrre használható Tápláló arckrémével érhetik el az istennőknek járó csodálatot. A krém homoktövis olaj és szőlőmagolaj tartalma puhítja és új életre kelti a fáradt arcbőrt!

Az ősi Egyiptomban mindennapos kihívást jelentett a perzselő sivatagi napsütés, a modern Kleopátrákat pedig a veszélyes UV-sugarak fenyegetik.  Kiváló megoldás a problémára a Fabulon SPF30-as napteje, mely megvéd a nap égető hatásától, megakadályozza a bőr korai öregedését. Ez a kombináció még Kleopátrának is tetszett volna!

 

A kép forrása: actualites.sympatico.ca

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog